Fejezze ki önmagát! Válasszon személyre szabott parkettát!

Vannak, akik úgy gondolják, a faburkolat kissé konzervatív, egysíkú, nem elég trendi, izgalmas és változatos. Más anyagokkal ? kerámiával, linóleummal, műanyaggal- azonban sohasem pótolhatjuk a fa utánozhatatlan eleganciáját, érintését, természetességét és otthonosságát. Aki pedig igazán színes, extravagáns, stílusos és exkluzív padlóra vágyik, amely ugyanakkor meleg tapintású, könnyen kezelhető és igényes is, az a háromrétegű felületkezelt parkettánál szebb és jobb megoldást nem talál!

  • A vörösfenyő illetve tölgy alapra kézi megmunkálással készülnek a minden stílushangulathoz és színvilághoz illeszthető minták, árnyalatok és jellegzetes megmunkálású felületek, amelyektől a parketta karakteres, változatos és egyedi lesz!
  • Nem csupán színben, hangulatban találhatunk itt különlegességeket, de ha úgy tetszik, kifejezhetjük önmagunkat, megmutathatjuk kreativitásunkat és vállalkozó kedvünket, nyitottságunkat a legújabb divatőrületekre. Virágmintákat, barokkos motívumokat, vagy akár egész összefüggő fényképhatású mintákat applikálnak a lakréteg alatti fafelületre, amelyekkel nem csak rendhagyó faburkolatot, de stílust is adhatunk a lakásnak.
  • Strukturált felületek, öregített, százéves padlógerendáknak tűnő, mai igényeknek megfelelő burkolatok, a jövő technikáit sugalló padlók, rusztikus vagy éppen amerikaias stílusban ? éppen úgy, ahogy Ön megálmodta! Felületkezelésük nem csupán a megjelenéshez, de a tervezett igénybevételhez is igazodik.

Extra méterek extra igényekhez, azoknak, akik a legújabb divat szerint szeretnék otthonukat berendezni. Ismerkedjen hát meg velük!

Háromrétegű felületkezelt design parketta

Extra méterek extra igényekhez, azoknak, akik a legújabb divat szerint szeretnék otthonukat berendezni.

Arti trevigiane család

Méret: 15/20x120/190x1200-2500 mm

Ebben a családban azokat a háromrétegű felületkezelt svédpadlókat találjuk, amelyek a régi idők hangulatát idézik. A padlók végső felületi megmunkálása kézzel történik Élük lekerekített, felületük kefélt, antikolt, esetleg festett.

Ha Ön szeretne a nagyon különleges extravagáns padlót otthonába, amivel biztos nem találkozik egyetlen ismerőse lakásában sem, akkor ezek közül válasszon.

ANTICA VENEZIA - tölgy
58 625 Ft/m2
ANTICO CASALE - tölgy
44 125 Ft/m2
CORTINA - vörösfenyő
 42 000 Ft/m2
NEW AMERICA GIALLO - tölgy
 44 125 Ft/m2
NEW AMERICA ROSSO -tölgy
44 125 Ft/m2
NEW GENERATION BIANCO -vörösfenyő
 40 125 Ft/m2
NEW GENERATION GRIGIO
Vörösfenyő  40 125 Ft/m2
TOSCANA - tölgy
38 125 Ft/m2
VALLI DEL TRENTINO
Vörösfenyő  40 125 Ft/m2
VECCHIA MILANO- vörösfenyő
42 000 Ft/m2

VECCHIO CONVERTO
Tölgy  50 375 Ft/m2

Pусский      Magyar Magyar

Kérjen Ingyenes visszahívást!

Tudja meg, hogy Önnek milyen parkettára van szüksége >>

 A  PADLÓVÁLSZTÁS TITKAI

KÉREM AZ INGYENES MAGAZINOMAT >>

Kérje a
MIRE KELL FIGYELNI KÜLTÉRI BURKOLATUNK KIVÁLASZTÁSAKOR ÉS A LERAKÁSA SORÁN
c. INGYENES tanulmányunkat, melyben lerántjuk a leplet a kültéri padlók titkairól.
A tanulmány letöltése >>


Ezt írták magazinunkról:

Sok új szemponttal bővültek az ismereteim. Ami a legjobban tetszett, hogy sokoldalúan egyfajta komplex szemlélet jött át az ismertetőkből és nem volt semmi negatív értelmű reklám íze az anyagnak.

Gratulálok: Rácz Judit

---

Mint leendő lakberendező, útmutatást kaptam a megfelelő, jó minőségű parketták kiválasztásához.

Köszönöm: Takácsné Kiss Zsuzsanna

---

Hasznos az Önöktől kapott információ, segít abban, hogy a bizonytalanság átváltozhasson célirányos kereséssé.

Üdvözlettel: Velegi Erzsébet

--- 

Nagyon jónak találtam a viaszolással és olajozással kapcsolatos részeket. A sorozatot is jónak találtam, mivel a gyakorlatban nem foglalkoztat parkettázás, ezért nem hiányoltam belőle semmit, egy kis plusz tudás elegendő volt. Most látom, hogy kültéri is van arra is fel fogok iratkozni.

Maradok tisztelettel:Kocsis István

--- 

Hasznosnak találtam a leveleiket és találtam benne igen jó tanácsokat is.

Köszönöm szépen: Gábor Éva

Az új házunkban padlófűtésünk van és mindenképpen nagyméretű padlót szerettünk volna vásárolni. Több helyen is jártunk és eltérő információt kaptunk arra nézve, hogy csak a többrétegű parkettát vagy a tömör fát is javasolják padlófűtés felé. Így kicsit tartottunk a tömör fától, de végül 15 mm vastag tömörfa tölgy svédpadlót vásároltunk a Trópusifa-Stúdióban. Nem bántuk meg. A meleget tökéletesen átengedi, a gyerekek imádnak hason fekve játszani rajta. Még a konyhát is ezzel burkolatuk, és az egész házban olajos felületkezelést kértünk rá. Nagyon szeretjük, sokkal természetesebb a felülete, könnyen tisztítható.

H-T Aurél

Nagyon hasznos, és érdekes volt a tájékoztatása. Köszönöm. Lakberendezőként sokszor kérnek tőlem tanácsot. Az ön tájékoztatása segített abban, hogy az önök színvonalas termékét ajánlani tudjam.

Varró Ibolya